araba stop flaşör yardımı
iyi günler ben aracımın arka sislerinin ritimli şekilde yanmasını istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor nasıl bir devre kullanmam gerekiyor direk arabanın arka sis lambalarını kullanmak istiyorum arabanın orijinalliğini bozmadan nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum.
|
Cevap: araba stop flaşör yardımı
arkadasım öncelikle şöyle söyleyim en kolayı eger kendin animasyon istiyorsan pic li bir devre şart.2 veya 4 röleli devre kullanman gerek.fakat kendi aracındaki lambaların çok kaliteli olması gerek.çünkü sürekli animasyon olacağı için yani flaş yapacağı için kısa sürede patlama şansı yüksek...kolay gelsin bi kaç güne kadar bir devre tasarlamaya çalışırım senin için.
|
Cevap: araba stop flaşör yardımı
şuan da bir simülasyon yaptım ama röleli yapamadım yardım edebilirsen sevinirim ve lamba değil lambaları söküp 4x8 boyutundaled lambalar kullanmak istiyorum
|
Cevap: araba stop flaşör yardımı
tabiki yardım ederim.özel msj dan mail adresimi yolladım.ekle knşalım
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3.5 olarak düzenlenmiştir. şu Anki Saat: 10:48 AM . |